فیلم Lord of the Flies تغییری بزرگ نسبت به کتاب دارد
فیلم جدید کمپانی برادران وارنر که قرار است از روی رمان معروف ویلیام گلدینگ ساخته شود، در مقایسه با کتاب، تغییری بزرگ در داستان خواهد داشت.
اسکات مکگیهی و دیوید سیگل، تهیهکنندگان و کارگردانان فیلم The Deep End (عمیقترین نقطه)، که تهیهکننده فیلم جدید Lord of the Flies (ارباب مگسها) هستند، در مصاحبهای با سایت دِدلاین (Deadline) گفتند که میخواهند به رمان ویلیام گلدینگ وفادار بمانند، ولی قرار است تغییر بزرگی هم در داستان به وجود آورند و آن استفاده از دختران به جای پسران گیرافتاده در جزیره است.
دیوید سیگل در این رابطه چنین گفت:
میخواهیم به وقایع و روند داستانی کتاب وفادار بمانیم، ولی نظرمان این بود که به جای شخصیتهای پسر، از دختران در این فیلم استفاده کنیم. این داستان محدود به زمانی خاصی نمیشود و کاملاً قابل تطبیق با زمان حال است. داستان این فیلم به کشمکشها و دعواهای میان کودکان میپردازد و ایده تشکیل اجتماع از سوی آنها و تقلید رفتار بزرگترها پیش از آنکه در جزیره گیر بیافتند و نیز اتفاقاتی را که در جزیره رخ میدهد به تصویر میکشد.
اسکات مکگیهی نیز در رابطه به نسخه دخترانه این فیلم گفت:
فیلم Lord of the Flies، خاطره پرخاشگری و خشونتی را که از پسران در ذهن داریم به کل عوض میکند. این فیلم دارای داستان ماجراجویانهای عالی و از طرفی بسیار سرگرمکننده است، ولی مفهوم رفتاری و اخلاقی زیادی را هم در خود گنجانده است. زمان زیادی را برای جزئیاتی این چنینی صرف کردیم و مشتاق بودیم هرچه سریعتر فیلمنامه را روی کاغذ بیاوریم.
چندین فیلم از روی رمان Lord of the Flies ویلیم گلدینگ ساخته شده است که معروفترین آنها نسخه ۱۹۶۳ پیتر بروک و نسخه ۱۹۹۰ هری هوک است.
سر ویلیام جرالد گلدینگ شاعر و رماننویس بریتانیایی است؛ وی برندهٔ جایزهٔ نوبل ادبیات در سال ۱۹۸۳ بود. از آثار معروف وی میتوان به ارباب مگسها (۱۹۵۴)، وارثان (۱۹۵۵)، پروانه برنجی (۱۹۵۸)، خدای عقرب (۱۹۷۱) و تاریکی مشهود (۱۹۷۹) اشاره داشت. در کتاب معروف ارباب مگسها، نویسنده از لزوم حاکمیت قانون در جوامع انسانی سخن میگوید. در این داستان هواپیمای حامل بچههای یک مدرسه در نزدیکی جزیرهای متروکه سقوط میکند و آنها بدون سرپرست موظف به اداره خودشان میشوند. پس از مدت کوتاهی گروه قانونگریز با توسل به اهرمهای زور و خشونت، جمعیت را به سوی توحش میکشند.
گفتنی است سریال معروف Lost (گمشده) نیز بسیاری از مضامین خود را وامدار این کتاب است.
منبع : زومجی
0 دیدگاه